No mistä ne on tehty? Äänistä tietenkin, huutelusta kautta rannoin, pitkin poikin somea ja SuomeaSuoritin menestyksekkäästi markkinointitoimisto Aava & Bangin järjestämän markkinointivirittämön Luovana Nutheadina kesällä 2021. Koulutus tapahtui täysin etäyhteyksin, joskin tuon tittelin stipendin sain ihan kirjeenä suklaalevyn kanssa kotiini. Pidän tärkeänä ekologista ajattelutapaa nykymaailmassa ja senkin takia pyrin hoitamaan työni mahdollisimman hyvin yhteisen Internetin reunalta.

Kun markkinoija verkostaan syö

Verkossa (Digitaalisesti J.H. 2022)

Säästäen maailmaa, ja polttoainekuittien vähyydellä paperia, tarjoan markkinointipalveluja kotitoimistostani, mutta kyllähän sovittaessa liikun toki paikan päälle. Etäyhteydet eivät ole epäyhteyksiä, vaan osaan hallita tietoliikenneverkkojen apuja nohevasti 31 € tuntiveloituksella, ja prosessorille raskaammista luovista töistä laskutan 50 €. Hintapolitiikkani on jyrkästi edullinen, ja tinkiminen aiheuttaa stressiä, joka nostaa sykettä ja siten prosessorin vaatimaa korvausta, mutta tarjouksia toki suostuvaisesti teen ja hinnoitteluni sisältää arvonlisäveron.

Meriittejäkin jo muutama on.aaninen.fi -verkkokauppa

  • Tämä sivusto, mitä katselet juuri

  • Prestashop, verkkokaupan ylläpito ja käytäntö

  • Hakukonemarkkinointi

  • Oikeastaan se juurisyy, miksi olen elossa!

Alavi-Jukajärviseudun Yhdistys

  • Asiakaspalvelu (WhatsApp, sposti ja puhelimitse)

Lieksan Laatuherkut Oy

  • Asiakaspalvelu sosiaalisessa mediassa

  • Hakukonemarkkinointi

Minä itse olen jo keski-ikää lähestyvä luonnonkin antimia syövä persoona. Kirjoitin ylioppilaaksi keväällä 2003 ja erinäisiä polkuja kuljettuani olen jopa vielä elossa. Toivottavasti saitte tarjoamistani markkinointipalveluista riittävän kuvauksen. Ottakaahan yhteyttä!meitsie-markkinointiin-21-3-2022.png

J.H. 21.3.2022

0400217009

jussi.hoffren@aaninen.fi

LinkedIn