Suodata

Tuoteryhmät

Tuoteryhmät

Saatavuus

Saatavuus

Tuotemerkki

Tuotemerkki

Paino

Paino

 • 0kg - 140kg

Hinta

Hinta

 • 9,00 € - 5 950,00 €

Etusivulle

Alatuoteryhmät

 • Kaiuttimet

  Suomalaista äänentoisto-osaamista eli kaiuttimia ja rakennussarjoja osineen.


  Tarjoan valmiille tuotteilleni myös henkilökohtaisen toimituksen ja palveluna niiden sovittamisen juuri sinun tilaasi.


  Kaiutinmallien suunnittelussa olen kiinnittänyt paljon huomiota kaiuttimien suuntaavuuteen. Siksi ne toimivat pätevästi akustisesti hankalissakin tiloissa.

 • Tarvikkeet

  Nippeleitä, jotka olen katsonut olennaisiksi päätuotteiden oheen.

 • miniDSP

  Kymmenen vuoden aikana olen perehtynyt varsinkin miniDSP:n tuoteperheeseen ja seurannut uusien tuotteiden myötä myös akustiikan merkitykseen heräämistä  Tarjoan laajan valikoiman miniDSP:n tuotteita ja tietenkin tärkeimpänä niistä ovat mikrofonit UMIK-1 ja UMIK-2, joiden avulla saadaan tietoa tilan akustiikasta ja olosuhteita pystytään muokkaamaan parempaan suuntaan äänentoistoa ja viihtyisyyttä varten.  Tiedon perusteella voidaankin tehdä tarvittavaa huonekorjausta tai akustointia. Usein tilanne on se, että akustointi ei ole mahdollista tavoitellun lopputuloksen saavuttamiseksi – tällöin on tarve huonekorjaukselle.  Kaikki miniDSP:n äänentoistolaitteet nojaavat nykyaikaisesti digitaaliseen signaalinkäsittelyyn ja niiden DSP-tekniikkaa hallitaan käyttäjäystävällisesti tietokoneella. Moni laite on saatavilla myös Dirac Live -huonekorjauksella, joka on jossain määrin jopa automaattinen käyttäjälleen, vaikkakin sen lopputulokseen pystyy vaikuttamaan paljon omien mieltymysten mukaisesti.
  Akustiikan ymmärtäminen on tärkeä vaihe, kun haluaa nauttia äänentoistosta täydellisimmillään.

 • hoffan palvelut

  Maailmassa tarvitaan palvelua ja hyvää sellaista. Tarjoan sitä ja haluan, että asiakkaani löytävät minun kauttani tärkeimmät ratkaisut äänentoiston ongelmissa sekä yhteisömme tarveapunsa.

  Pyrin tarjoamaan kaikkia laillisia sekatyöhenkilön palveluita.

Tuotteita yhteensä 34 kpl.

Näytetään 1-12 yht. 34 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet