Suodata

Tuoteryhmät

Tuoteryhmät

Saatavuus

Saatavuus

Paino

Paino

 • 0kg - 140kg

Hinta

Hinta

 • 109,00 € - 4 590,00 €

Etusivulle

Alatuoteryhmät

 • Kaiuttimet

  Suomessa suunniteltuja kaiuttimia ja kaiutinrakennussarjoja ohjeiden kanssa

  Tarjoan valmiille tuotteilleni myös henkilökohtaisen toimituksen ja palveluna niiden sovittamisen juuri sinun tilaasi.

  Kaiutinmallien suunnittelussa olen kiinnittänyt paljon huomiota kaiuttimien suuntaavuuteen. Siksi ne toimivat yleispätevästi akustisesti hankalissakin tiloissa.

 • miniDSP

  Kymmenen vuoden aikana olen perehtynyt varsinkin miniDSP:n tuoteperheeseen ja seurannut uusien tuotteiden myötä akustiikan merkitykseen heräämistä äänentoistossa  Tarjoan laajan valikoiman miniDSP:n tuotteita ja tietenkin tärkeimpänä niistä on UMIK-1, minkä tarjoaman tiedon mukaan akustisia olosuhteita pystytään muokkaamaan. Tiedon, sen tärkeän syyllisen, perusteella voidaankin tehdä tarvittavaa huonekorjausta tai akustointia. Usein tilanne on se, ettei akustointi ole mahdollinen tavoitellun lopputuloksen saavuttamiseksi - tällöin on tarve huonekorjaukselle.  Kaikki miniDSP:n äänentoistolaitteet nojaavat nykyaikaisesti digitaaliseen signaalinkäsittelyyn ja niiden DSP-tekniikka on käyttäjäystävällisesti tietokoneella hallittavaa. Useampi laite on saatavilla myös Dirac Live -huonekorjausalgoritmilla, mikä on jossain määrin jopa automaattinen käyttäjälleen vaikkakin sen lopputulokseen voidaan vaikuttaa paljon huomioiden omat mieltymykset.

 • Palvelut

  Maailmassa tarvitaan palvelua ja hyvää sellaista. Tarjoan sitä ja haluan, että asiakkaani löytävät minun kauttani tärkeimmät ratkaisut äänentoiston ongelmissa.

Tuotteita yhteensä 5 kpl.

Näytetään 1-5 yht. 5 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet